Fra kennelen

VELKOMMEN!

 

Vi bor på landet hvor vi er heldige at have masser af plads at boltre os på, både ude og inde.

Hundene bor i huset sammen med os og vi er en stor familie. Der er stort set altid nogle hjemme ved hundene og når vejret tillader det, står dørene åbne, så hundene kan rende ud og ind som det passer dem.

Det er altid fantastisk at opleve et kuld hvalpe komme til verden, og vi føler os meget priviligeret over at kunne følge dem til de er klar til at flytte til deres nye hjem.

Alle hvalpe bliver født i soveværelset og rykker i en stor hvalpegård i stuen når de er 3 uger gamle. Der bliver de vant til alle hverdagslyde, de andre hunde, og efterhånden som de vokser og kommer på benene, kommer de ud i resten af huset, blandt de andre hunde, og vi starter renlighedstræningen.

Mange hvalpe når at blive renlige inden de flytter herfra. Hvalpene kommer desuden med ud på tur og vi gør vores bedste for at socialisere dem og give dem så mange oplevelser som muligt. Det giver nogle glade og imødekommende hvalpe/hunde.

Vi opdrætter kun hvalpe med stambog fra Dansk Kennel Klub (DKK) / FCI.

Hvis du/i er interesseret i en hvalp herfra, hører vi meget gerne fra dig, og du er selvfølgelig meget velkommen til at komme på besøg hvor du kan møde hvalpene, deres mor, og andre hunde som er en del af familien, dog først efter at hvalpene er blevet 3 uger gamle.

Vi hører gerne lidt om dig/jer som familie, jeres erfaring med racen (hvis i har nogen, det er ikke en forudsætning), hvad i kan tilbyde en hvalp osv.

Vi vil selvfølgelig gerne gøre vores til at vores hvalpe får gode og kærlige hjem. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i lidt om racen, uanset om det er Collie eller Sheltie. Vi vil altid gerne fortælle om forældrenes temperament og hvad i kan forvente af hvalpen.

Vi tager tidligst imod besøg af hvalpekøbere når hvalpen er  3½-4 uger, og hvalpene har haft et par dage til at vænne sig til deres nye omgivelser i stuen.

Vi reserverer IKKE en hvalp til nogle uden vi først har mødt dem. (Undtagelser ved salg til udlandet hvis afstanden er stor) Har vi en aftale om et møde indenfor kort tid, så er hvalpen her selvfølgelig stadig, det aftaler vi nærmere i forvejen. Vi forbeholder os altid ret til at sige nej tak, hvis vi ikke mener i er den rigtige familie til hvalpen. Vi forbeholder os ret til at have førstevalg af en hvalp i et kuld. Dvs. at vil vi beholde en feks. en han fra et kuld, kan køber komme med et ønske om en hvalp, men at vi som kennel oftes endeligt vælger når hvalpen er ca. 8 uger, nogle gange senere. Det vil vi selvfølgelig fortælle inden reservation.

Det er af stor betydning for os at der kommer gode hofteresultater, så ønsker du som køber at røntgenfotografere din hund, ser vi gerne at hunden mindst er 1½ år gammel inden, da unghunden skal have tid til at vokse og “sætte  sig”.

Vi glæder os til at vise vores hvalpe frem! Vi er selvfølgelig stolte af vores opdræt og vi ser en ære i at opdrætte sunde hunde, både mentalt og fysisk.

Alle hvalpe bliver solgt med stambog og købsaftale fra Dansk Kennel Klub (DKK) sundhedsbog og ECVO øjenattest fra dyrlægen, og en fin hvalpepakke. Hvalpen er chippet, vaccineret første gang, har fået ormekur, samt undersøgt af dyrlæge inden den er klar til sit nye kærlige hjem.

 

 

 

 

 

 

World Dog Show Winner

Den 11. November 2017 var vi til World Dog Show i Leipzig, hvor vi stillede Olivia i juniorklassen, 11 måneder gammel ved dommer Karl Reisinger fra Østrig. Hun vandt og fik den fine titel World Junior Winner (WJW)

  

D. 16 0g 17 Juni 2018 var vi til international udstilling i Vejen, hvor Olivia begge dage blev bedst i racen (BIR) med Cacib og blev søndag igen kvalificeret til Cruft. Isabella fik en 1. plads og blev bedste hvalp.

D. 3 Juni 2018 var vi til international udstilling i Neumünster. Olivia stiller for første gang i mellemklassen og får sit første Cacib, Anders får en flot 2. plads og reserve Cacib.

 

D.26 Maj 2018 Var vi til national udstilling i Århus, hvor vi havde vores lille Thomas (Sheltie) med, og vores colliehvalpe Isabella og Kasper og ikke mindst Olivia som er vores Kuvasz.

Thomas blev bedste hvalp, Isabella blev bedste hvalp med 1 fin 1.plads og Kasper fik en fin 1.plads og blev bedst i modsat køn. Olivia blev også bedst i racen, så vi tog glade hjem med en række 1. pladser.

  

Dagen efter, d.27/5 – 2108 var vi til udstilling i Collieklubben.

Kasper blev denne dag bedste hvalp og Isabella bedst i modsat køn.

  

D.11-13 Maj var vi til Nordisk og international udstilling i Roskilde. Olivia blev JUNIORCHAMPION og fik både certifikater, nordisk certifikat og juniorcertifikater og bedst i racen 2 dage og bedst i modsat køn 1 dag, samt kvalificerede sig til Cruft. Mathias fik 1.pladser alle 3 dage med bedømmelsen SL (Særdeles lovende) Anders fik “very good”.

   

Den 25 November 2017 var vi til klubudstilling i Ll.Skensved, hvor Olivia blev Klub Junior Champion (KLBJCH) 2 dagen før hendes 1 års fødselsdag.

  

Den 23/9 til udstilling i Ballerup blev Olivia Københavns Vinder, samt Københavns Junior Vinder

Vi venter hvalpe i foråret 2019!